Nyheter

Nye krokcontainere

Nye krokcontainere hentet hos produsent, klar for utplassering hos våre gode kunder. Containerne er 22m3 med skyvetak. Selvfølgelig med låsbare luker.
Les mer

Ny krokbil

Vi har fått levert en helt ny krokbil fra Norsk Scania AS. Bilen er en Scania G480 med en 20 tonn JOAB krokløft. Denne bilen er kompakt og lettbygd for oppdrag i nærområdene. Bilen er utstyrt med ryggekamera for økt sikkerhet. Bilen har integrert navigasjonssystem for å enkelt kunne finne fram til ukjente adresser. Bilen er også bygd for maskin og gaffeltrucktransport.
Les mer

Ny containerbil

Da har vi fått overlevert vår nye containerbil fra MAN med en JOAB 8 tonns containerlift. Denne bilen er bygd med tanke på å komme til på trange steder, som f.eks private oppkjørsler og i bygater. Selv om målene på bilen er små, så har den likevel stor lastekapasitet. Den laster inntil 8 tonn, og kan løfte containere helt opp til 15 m3. Bilen er også ideel til transport av små maskiner og gaffeltrucker. Bilen er utstyrt med automatgear og automatkjettinger, samt en del annet sikkerhetsutstyr for...
Les mer

Peder Naalsund Kranforretning

Den 1.desember ble Peder Naalsund Kranforretning AS en del av CC gruppen. De tidligere eierne Fred Arne Naalsund og Bjørn Helge Naalsund, samt Rune Lervåg blir selvfølgelig med videre med sin erfaring og kompetanse innen kraning og transport. Vi har med dette nå tilgjengelig hele fire kranbiler i vårt system som kan utføre de fleste oppdrag etter kundenes ønsker.
Les mer

Nye 10m3 avfallscontainere ankommet !

Da har vi fått inn et parti nye åpne 10m3 til vårens store ryddeaksjon, containerne er selvfølgelig merket med vår berømte miljøblomst og reflekser for god synlighet ved plassering i gate og vei.
Les mer

NYE 8" og 10" lagercontainere på lager !

Vi har nå fått inn et parti nye lagercontainere på 8" og 10". Ta kontakt for et godt tilbud på leie eller kjøp.Helsveiset container som passer utmerket til lagring, entreprenør virksomhet eller annet. Containerne har kraftig laminert Plywoodgulv, og ventilasjon i alle hjørner. Doble dører med galvaniserte låsestenger. 8" containeren har 9,82m3 volum, og 10" containeren har 15,76m3 volum. Containerne kan håndteres med kran eller gaffeltruck, da de har store gaffellommer for håndtering med truck. ...
Les mer

Lagercontainere 20"

Vi har nå fått inn noen nesten nye 20" lagercontainere, som er ledige for utleie. En 20" lagercontainer rommer ca. 33,5 m3. Den er ca.6 meter lang, 2,5 meter bred og 2,6 meter høy. Den har to store dører i den ene enden. Dørene er låsbare. Trenger du ekstra lagerplass er dette den perfekte løsningen. Kontakt oss for gunstige leiepriser. Vi leverer og henter med egen kranbil.
Les mer

Uno-X Gåseid

Da har vi fått dekorert varebilen vår med Uno-X dekor. Takk til Eidskrem Reklame for fint arbeid. Vi har gjort dette i anledning av at Uno-X Automat har åpnet en ny stasjon på Gåsied som selger byens rimeligste drivstoff. Det er vi som skal sørge for at stasjonen til enhver tid har nok bensin og diesel til prisbevisste kunder. Det passer selvfølgelig godt at gulfargen også er Container Consult AS sin farge. Denne bilen benytter vi også til å distribuere Texaco oljeprodukter til fornøyde kunder.
Les mer

Samarbeidspartner med AAFK

Foran årets Tippeligasesong inngikk vi sammen med vår samarbeidspartner Uno-X Smøreolje AS, en avtale med Aalesunds Fotballklubb om profilering på Color Line Stadion. Vi fikk en meget god plassering på stadion, og er stolt over å få være med på det løftet og samholdet Aafk gir hele Sunnmøre. Vi gratulerer Aafk med seieren i Norgesmesterskapet 2011 !
Les mer

Transportmagasinet på besøk

En fin høstdag hadde vi gleden av å få besøk av Frode Tellevik fra bladet Transportmagasinet. Det ble pratet løst og fast om lastebiler, containere og transport. Hr. Tellevik tok også en del bilder i løpet av dagen. Spenningen var selvfølgelig stor fram til utgivelsen av bladet. Vi ble veldig positivt overrasket over omtalen og reportasjen. Hele 5 sider i bladet med mange fine bilder og tekst. Reportasjen kan Dere lese i Transportmagasinet nr.8, oktoberutgaven.
Les mer

SERTIFISERTE containere med løftelommer for gaffeltruck

Vi har nå fått inn et parti SERTIFISERTE containere med løftelommer for gaffeltruck. Containerne er kraftig konstruert for tøff bruk, og er godkjent for 5000 kg. last. Størrelsen på containerne er 8 m3.
Les mer

2008 mod. MAN TGS 33.480 6x6H'

2008 mod. MAN TGS 33.480 6x6H' Denne bilen har drift på alle hjul og kommer seg godt fram. Bilen har en JOAB vikarmsløft med stor kapasitet og som kan ta to containere.
Les mer

Scania T124 med en 28 tonns HMF kran

Vår nye kranbil er en Scania T124 med en 28 tonns HMF kran. Kranen er utstyrt med en 2 tonns vinsj, og har en maksimal rekkevidde på 26 meter. Stort lasteplan for frakt av gods og containere.
Les mer