Kranbiler

Vi disponerer nå totalt 5 stk. kranbiler i forskjellige størrelser.
Vår største kranbil er en Volvo FH12. Denne bilen har en 85 tonns Palfinger kran med en 6 tonns jibb og en 2,5 tonns vinsj. Rekkevidden på kranen er hele 30 meter ! Bilen har også hydrauliske båtstøtter og hydraulisk forlengelse av lasteplan. Dette gjør at vi blant annet kan løfte og frakte store båter og brakker. Ta kontakt neste gang du trenger et løft i hverdagen !Vår nyeste kranbil er en Scania med en Hiab 42TM kran med jibb. Dette er også en kombibil som både kan kjøres med fast kasse med båtstøtter og utskyt, eller med semitralle med lastelengde på hele 12,4 meter !
Volvo FM9 med Palfinger 26 TM med vinsj. Denne bilen går i fast kjøring for Byggern, men tar også andre oppdrag ved behov.
Vår eldste kranbil med Palfinger 21 TM kran. Denne bilen går i fast kjøring for E.A. Smith AS og transporterer daglig stålvarer på hele Sunnmøre.
Vi har selvfølgelig en snutebil med kran :) Dette er en Scania T124 med en 28TM HMF kran. Denne bilen har også containerfester for frakt av 20" containere. Vi kan også løfte avfallscontainere ditt du trenger dem !